Maak je eigen lijfkompas

Je lichaam als goede raadgever
We roepen het allemaal wel eens: "ik moet beter naar mijn eigen lichaam luisteren".
Maar hoe doe je dat in de waan van de dag?
Deze training geeft je handvaten om gehoor te geven aan de signalen die je lichaam geeft, op een manier die bij jou past.

Wat gaan we doen?
In deze training ga je op zoek naar een manier om die signalen te herkennen en ernaar te luisteren. We doen dat aan de hand van lichaamsgerichte technieken, o.a. uit de mindfulness. De deelnemers wisselen ervaringen uit onder begeleiding van een ervaren mindfullnesstrainer en een coach.

Trainster Annemieke: "Deze training raakt heel erg aan mijn eigen thema's. Mijn ratio leek altijd mijn beste raadgever. Mijn lichaam gaf ook signalen af, maar ik herkende ze niet, luisterde er niet naar. Totdat mijn lijf zo hard begon te 'schreeuwen' om aandacht, dat ik dacht ‘Oei.... hier moet ik iets mee’. Hoe lief ik mijn ratio ook heb, mijn lijf blijkt ook een hele goede gesprekspartner. Sinds ik hen beide evenveel aandacht geef, voel ik mij beter. Dit gun ik anderen ook."

Door wie?
Susan Tonnaer heeft een opleiding mindfulness gedaan.

Annemieke van de Gronden heeft als opleidingskundige en coach ruime ervaringen met het ontwikkelen en geven van trainingen en individuele coachingstrajecten. Zij zegt hierover: ‘Het is fijn om met het positieve aan de slag te gaan. Ik vind het prettig om te werken aan wat iemand graag wil. Feitelijk is het ook een wisselwerking. Ik leer er zelf ook veel van’. 

Praktische informatie
Wanneer: kijk op de website voor data van de eerstvolgende training
Waar: Zelfregiecentrum Nijmegen, Sint Jorisstraat 72, Nijmegen
Kosten: € 12,50
Info & aanmelding: Birgit van der Putten via secretariaat@zrcn.nl of bel (024) 751 11 20

-A A +A